Actueel

Binnenkort beschikbaar: nieuwe locatie voor afgifte monsters

Klanten die een partij willen laten toetsen door BQ Support, kunnen voor het insturen van monsters gebruik maken van afgiftelocaties. Binnenkort is er een nieuwe locatie beschikbaar. Het gaat om Vertify in Zwaagdijk.

Monsters voor toetsing of diagnostiek worden veel per post of pakketdienst naar BQ Support gestuurd of in Lisse afgegeven. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van afgiftelocaties. Hiervoor kunnen de monsters afgeleverd worden op één van de regionale locaties, te weten Profyto in Creil, Alb. Groot in Schagerbrug en Agrifirm GMN - Expertisecentrum Bloembollenteelt in Breezand. "Daar voegen we met Vertify in Zwaagdijk nu een vierde locatie toe", vertelt Erwin Buschgens, praktijkadviseur bij BQ Support.

West-Friesland is een groot gebied voor de teelt van tulpen en lelies. Op deze manier wil BQ Support ook ondernemers in deze regio ontlasten wat betreft het aanleveren van monsters. Volgens Buschgens wordt hier in de praktijk veel gebruik van gemaakt. "Dagelijks krijgen we monsters binnen vanuit de verschillende regio's. Monsters die op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag worden aangeleverd, zijn de volgende morgen bij BQ Support. Dat zorgt voor een snelle doorlooptijd."

De verwachting is dat de nieuwe afleverlocatie in Zwaagdijk medio februari operationeel is. Kijk voor meer informatie op de website.