Actueel

Dienstverlening ook tijdens pieken op peil

Het zijn uitdagende tijden voor bedrijven in de bloembollensector. Desondanks blijft het uitvoeren van virustoetsen van cruciaal belang. BQ Support is dan ook blij te melden dat het erin slaagt de dienstverlening op peil te houden.

Gezond uitgangsmateriaal blijft - ook in economisch lastige tijden - de basis. "Het is dus zaak dat het toetsen door blijft gaan", zegt Dion van der Sterren, directeur van BQ Support. "Tot nu toe hebben wij onze dienstverlening gelukkig op peil kunnen houden. Ook tijdens de piekmomenten in september, wanneer alles samenkomt."

Vanwege het coronavirus heeft het laboratorium maatregelen moeten treffen. "Dat betekende dat bepaalde monsters een iets langere doorlooptijd hadden", geeft Van der Sterren toe. "Snelheid blijft echter voorop staan bij ons, zodat klanten binnen enkele dagen inzicht hebben in de kwaliteit van een partij. In 98% van de gevallen zijn we daarin geslaagd."

Sinds enkele maanden werkt BQ Support vanuit de nieuwe locatie, op het vertrouwde adres in Lisse. De goede bereikbaarheid, snelle inname en verwerking van monsters en optimale logistiek werpen volgens Van der Sterren hun vruchten af. "Met het lelieseizoen voor de deur doen we er ook komende periode alles aan om goed invulling te geven aan onze dienstverlening. Daarbij verwachten we de snelle doorlooptijd te kunnen handhaven."