Actueel

Nu actueel: cursus inspectietechniek zomerbloeiers

Met de verwerking van de oogst van zomerbloeiende bolgewassen voor de deur, is de cursus inspectietechniek van BQ Support een actuele en welkome aanvulling op de kennis van bollenkwekers en -handelaren. De volgende cursus wordt gehouden op 4 november. Schrijf snel in en verzeker u en/of uw medewerkers van deelname.

"Elk groeiseizoen is wisselend. En dat geldt dus ook voor eventuele ziektebeelden en aantastingen. Alleen daarom al is de cursus inspectietechniek altijd actueel", is de ervaring van docent Monique van Grieken.

Naast de 5 hoofdgewassen dahlia, gladiool, hippeastrum, lelie en zantedeschia zijn ziektebeelden van 23 andere zomerbloeiers onderdeel van het programma. Dit programma duurt een halve dag. "In-companytraining is ook een optie en dan kunnen we de cursus nog specifieker inrichten op de individuele bedrijfsvoering", voegt Van Grieken toe.

De cursusmap met foto's en beschrijvingen is een extra waardevol onderdeel. Bovendien is deze cursus aangemerkt al bijeenkomst nodig voor verlenging van de spuitlicentie (zonder extra kosten) en ontvangen deelnemers een certificaat.

Zo'n 10 dagen voor aanvang (21 oktober) wordt gekeken of de belangstelling groot genoeg is, daarna zijn lastminute-aanmeldingen nog mogelijk.  "Laat het daar niet op aankomen, want vol is vol geldt ook voor deze update van uw kennis", tipt Van Grieken. Per cursist zijn de kosten € 175 (excl. BTW). Klik hier voor informatie en inschrijving.