Actueel

BQ Support biedt nu ook Opplantbeoordeling+

Indien gewenst in vijf talen, real time en inclusief foto's: dat en meer biedt de vernieuwde Opplantbeoordeling+ die BQ Support op 1 maart introduceerde. "Deze kwaliteitsverbetering is mogelijk dankzij een nieuwe applicatie in onze automatisering, waarop relaties van BQ Support kunnen inloggen", licht directeur Dion van der Sterren toe.

Veel exporteurs in de droogverkoop van bloembollen, afnemers hiervan en andere branchegenoten, laten de inhoud van de verpakkingen (cappers, dozen en tubes) al door het onafhankelijke BQ Support controleren. De vernieuwde module maakt dit nog makkelijker en sneller.

Klopt de belofte?
"Klopt de belofte die de verpakking uitstraalt? Die vraag beantwoorden wij vanaf nu in een automatisch aangemaakt rapport, eventueel in meer talen, met foto's van de monsters en via de login online", aldus Van der Sterren.

De nieuwe applicatie is ontwikkeld in overleg met ondernemers, Anthos en de Stichting Keurmerk Bloembollen. "Het vernieuwde product heeft al veel leuke en enthousiaste reacties opgeroepen bij onze klanten. Zij zullen de resultaten van de beoordelingen intensiever met hun klanten en anderen gaan gebruiken. Mooi is verder, dat de verbeterde Opplantbeoordeling+ tegen hetzelfde tarief kan worden uitgevoerd.

BQ Support beoordeelt de opgeplante monsters op soortechtheid, maatvoering en groei- en bloeikracht. Niet alleen exporteurs en groothandelaren in de droogverkoop maken van deze dienst gebruik, ook andere relaties van BQ Support en het tv-programma Kassa hebben hiervoor de weg naar onze onafhankelijke dienstverlening gevonden.

Bent u benieuwd welke mogelijkheden Opplantbeoordeling+ voor uw bedrijf biedt? Neem dan contact op met Dion van der Sterren via dion@bqsupport.nl of 06-83444466.